BISNIS 4LIFE TRANSFER FACTOR INDONESIA

Just another WordPress.com site

Posts Tagged ‘kanker paru-paru berasal dari sel-sel di dalam paru-par’

Apa Itu 4Life Transfer Factor

Posted by platinum4life pada 28 Mei 2010

4Life Transfer Factor bukan OBAT

“Banyak yang tidak tahu bahwa OBAT sebenarnya hanya bertindak membunuh gejala penyakit (rasa sakit) tetapi bukan akar penyakit. Ia akan menyebabkan penyakit semakin parah di dalam tubuh secara rahasia karena gejala telah dihapuskan, sementara kita merasa diri kita sudah sembuh, padahal penyakit kita semakin parah.

Dr Chen Jau Fei (Saintis dari imunologist)

Transfer Factor adalah Molekul pendidik sistem imun (Immune IQ).

Transfer Factor BUKAN vitamin, herbal, enzim, susu kolostrum, hormon, cell food, mineral, magnet, dan obat.

Merupakan penemuan paling bersejarah dalam imunologi.

Pada abad 21 ini, Transfer Factor akan menjadi satu-satunya kunci utama untuk meraih kesehatan dan kehidupan yang optimal.

Transfer Factor adalah Molekul Pendidik Sistem Imun (Immune IQ). 1 kapsul (300mg) TF berpotensi MENGENALI lebih dari 200.000 jenis kuman, virus, jamur, parasit, bakteri, dsb.

” TRANSFER FACTOR DIHASILKAN OLEH SISTEM IMUN & DI GUNAKAN UNTUK SISTEM IMUN, MERUPAKAN KARUNIA TUHAN YANG DAPAT DI BUKTIKAN OLEH SAINS “

Posted in 4LIFE TF | Dengan kaitkata: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a Comment »

Testimoni Negara Pemakai Produk TF

Posted by platinum4life pada 26 Mei 2010

Saya telah mengambil 4Life Transfer Factor Cardio dan 4Life Transfer Factor RioVida untuk membantu mendukung kesehatan sistem jantung saya. Aku sangat tertarik dalam meningkatkan respons inflamasi yang sehat. Saya sangat berterima kasih atas dukungan yang saya terima dari produk ini.
-Caroline L. Distributor 4Life, Selandia Baru

Aku dan suamiku berdua bekerja penuh-waktu dan memiliki keluarga muda juga. hidup sibuk kami meninggalkan kami berdua lelah pada akhir hari dan kami benar-benar jatuh ke tempat tidur setiap malam. Kami sudah minum 4Life Transfer Factor RioVida selama sekitar enam minggu sekarang dan kami menyukainya! Kami menyukai dukungan energi yang kita terima untuk menyelesaikan tugas-tugas sehari-hari hidup kita sibuk. Saya juga pribadi melihat dukungan antioksidan bagus untuk sendi saya sebagai akibat dari minum RioVida. Sebagai mantan penari balet dan pemain ski ini telah ditambahkan bonus besar bagi saya. Kami berdua tidak bisa mendapatkan cukup dari rasa RioVida dan telah mengoceh tentang hal itu kepada semua orang bahwa kita bertemu. Terima kasih, 4Life!
– “-Bobby H. Distributor 4Life, Australia

4Life Transfer Factor RioVida yang fantastis. Saya suka energi yang saya miliki. Aku merasa sangat baik bahwa aku mampu mengangkat beban! Ini benar-benar produk 4Life terbaik yang pernah dibuat!
-Imran R. Distributor 4Life, Kanada

Beberapa minggu yang lalu, saya mendapat perintah pertama dari 4Life Transfer Factor RioVida. Putri saya dan anak-dalam-hukum ingin mencobanya dengan tujuh putra mereka tahun, cucu saya. Keesokan paginya putriku menelepon untuk mengatakan bahwa ia bangun dengan banyak antusiasme dan tersenyum. Dia bersemangat untuk pergi ke sekolah. Dia mengalami hari besar di kelas diikuti dengan latihan bisbol dua jam dan ia masih kuat.
-Linda B. 4Life Distributor, Ohio

Istri saya dan saya cinta 4Life Transfer Factor RioVida tapi apa yang terkesan kita lebih telah pengalaman kami dengan putri kami. Dia seorang gadis, yang hidup aktif, ceria, dan indah, dan RioVida telah dipromosikan indah tingkat kesehatan dan vitalitas secara keseluruhan, termasuk dukungan sistem kekebalan. RioVida adalah produk sangat baik untuk anak-anak kita.
-Sergio R. Distributor 4Life Meksiko

Posted in TESTIMONIAL | Dengan kaitkata: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a Comment »

TESTIMONI Ke 2 PRODUK 4LIFE

Posted by platinum4life pada 25 Mei 2010

TESTIMONI DARI PENGGUNA TRANFER FACTOR 4 LIFE.

4LIFE PRODUCT

Hari ini baru lah saya berani untuk berkongsi testimonial saya pada anda semua kerana saya benar2 yakin semput saya 99% sembuh Alhamdulillah

Nama saya Angger Rio Rekha Lorenzo berusia 17 tahun. Saya ingin berkongsi dengan anda semua kerana ini mungkin boleh dijadikan contoh pada kawan –  kawan  anda yang masih belum yakin dengan Tranfer Factor dimana ia dapat membantu dari segi kesehatan dan juga FINANCIAL PROBLEM.

semput bole

Selama 27 tahun saya menderita penyakit semput bole dikata cronic kerana dalam masa 1 bulan hampir 2 atau 3 kali saya harus berjumpa dengan Dr Chan (Family Dr since my age of 11yrs old). Dari umur saya 11 tahun sehingga lah umur saya 38 tahun masih berjumpa dengan Dr Chan untuk mengambil ubat semput ia itu 2 type of tablet ( Dhasolone & Zenmolin ) dan 2 type of spray ( Ventolin Evohaler & Clenil ). Spray harus digunakan 4x sehari dan ubat 2 tablets each hampir setiap hari. Kadang-kala saya harus ke hospital untuk mendapatkan oxigen dan injection and sometime kena warded. Ubat2 ini ada side effect nya 1st tangan saya tak kuat dan ia sentiasa menggigil dan dejupan jantung laju. Apabila diserang semput saya selalu stress , marah2 & sakit kepala sehinggakan urat2 dikepala timbul.

Dalam masa 10 tahun saya mencuba bermacam-macam produk dari yang mahal sehinggalah yang murah tetapi belum ada satupun yang dapat membantu semput saya sehingga lah 5 bulan yang lepas suami saya Shafie telah berjumpa dengan Rosli (my upline) dimana beliau telah mengenalkan tentang Tranfer Factor. Dengan saranan Rosli saya telah mengambil 18 biji for 3 days ( 6 biji sehari ) dan sehingga hari ini semput saya belum attack Alhamdulillah. Saya sudah dapat naik tangga sehingga 4 tingkat , cycling , makan pulut dengan air coke (favorite food & drink) kalau dulu pantang kena sikit aje semput dan berat badan saya bertambah seimbang dengan height saya dan makan lebih selera. Saya bersyukur pada Allah kerana akhirnya telah dimakbulkan doa saya.

Now daily taking 1 advance or plus & 1 cardio

Disini sebagai iktibar jangan sekali-kali kita putus asa kerana setiap doa dan usaha yang kita lakukan , lambat atau cepat pasti akan dikurniakan dan yang penting YAKIN akan apa yang kita minta dan buat.

Bronchitis

Saya Ab Karim dari Johor. Saya juga mengalami asthma bronchitis lebih kurang 5 tahun dulu, mungkin kerana umur saya dah melebihi 52 tahun. Saya mencuba dua benda, iaitu TF advance 2 biji sehari dan juga preventive spray of Symbicort Turbohaler (sekali spray pagi dan sekali petang), sejak 6 bulan dulu. Setakat ini saya tidak pernah diserang asthma lagi. Saya telah mencadangkan kepada beberapa kawan yang mengalami kesulitan yang sama, dan telah nampak kesan positif nya.Saya telah mendaftar sebagai pengedar 4life TF sejak 5 bulan dulu, tetapi belum diamond lagi.Namun begitu saya akan teruskan, sebagai pengedar, atau lebih sebagai pembekal kepada kawan2 yang tak nak jadi pengedar lagi. Saya menjual pada harga pengedar sahaja kerana nak tolong kawan2 agar sihat. Walaupun begitu secara keseluruhan saya dapatlah RM500 – 600 sebulan dari usaha minimum saya tu. Pengalaman yang saya dapat dari kawan2 yang telah lebih sihat ini saya gunakan untuk mencuba mengedar kepada pelanggan baru. Nampaknya kesan positif yang paling ketara bila menggunakan 4life TF ialah bagi orang2 tua (50-60 tahun, wanita yang sering sakit belakang dan lutut). Terdapat beberapa pak cik dan mak cik yang tak lupa telepon saya setiap kali duit pencen keluar, untuk membuat order bagi bulan berikutnya. Untuk mempastikan saya ada stok setiap kali mereka call, saya order 12 TF for the price of 10, every time, jadi dah ada untung 2 botol. Dan commision nanti adalah dalam RM400.Biasa nya pelanggan tetap saya ni akan beli 16 – 24 botol sebulan, jadi walaupun saya jual pada harga pengedar, saya masih dapat pocket money yang agak lumayan. Downline saya tak banyak, dan kurang active, kerana saya sendiri tak begitu active. Anyway kalau ada sesiapa yang mempunyai pengalaman seperti ini harap dapat kita kongsi bersama.

Campak

Anak saya berumur 11 tahun, hari pertama terkena demam campak, bintik – bintik keluar di seluruh badan. Dia merengek dan tidak mahu makan. Saya beri dia 3 biji TF pada hari itu. Hari kedua, dia ada selera makan, tak merengek lagi, bintik makin banyak… Hari ketiga bintik-bintik kurang, dia ceria macam biasa. Hari ke-empat, kulit dia licin macam sediakala. Semua jiran saya pelik! Anak-anak mereka baik selepas satu minggu kena demam campak. Terimakasih Winners4Life dan TF! – Abdul Jalil, Kulai, JOHOR

Mild Cerebral Palsy

TF Hebat!! Pesakit wanita yang menghidap “mild cerebral palsy” mengadu batuk dan selsema lebih dari 3 bulan, tidak berhasil dengan berbagai ubatan, tetapi sembuh dalam masa 2 hari dengan hanya 2 biji TF dua kali sehari. – Doktor Sani, Klinik Adham, Kota Tinggi – Saya hidap semput sejak 4 tahun lalu. Alhamdulillah, selepas 2 bulan mengambil TF anjuran Winners4Life, saya bertambah sihat, dapat tidur malam, dan kurang terkena serangan. – Pn Ah’Esah Ahmad – Jelapang Road, Singapura

Datang Bulan

Anak saya, kalau datang bulan, akan kena senggugut teruk sehingga menangis kesakitan! Sejak makan TF, senggugut tak pernah datang lagi. Thank you Winners! – Halida, TNB Batu Pahat –

Lumpuh

Saya mengidap sakit lumpuh sejak 2 bulan lalu. Dan sebelah anggota badan tak dapat bergerak. Setelah mengambil TFAdv selama 4 hari sahaja, 5 biji siang, 5 biji malam, saya sudah boleh bergerak dan beransur pulih. Alhamdulillah. Terima kasih En Nawi dan Winners4Life. Hussein Deraman – Kuantan Pahang.

Kencing Manis

Ibu saya mengalami kencing manis selama 15 tahun, dan berada dalam keadaan yang teruk. Jari-jari tangannya hampir reput dan menanah. Setelah mengambil TF selama 5 hari, keadaannya telah pulih dengan begitu ketara, dan kadar gula kembali normal. Dalam 2 minggu, infeksi dan penanahan menjadi kering. Terima kasih En Akram dan En Zul dari Winners4Life kerana mengenalkan produk ini kepada saya. Daripada Ahmad Rodzi, Alor Star.

Keputihan Vagina

Pesakit wanita mengidap penyakit jangkitan kulat (keputihan vagina) selama 6 bulan dan telah dirawat oleh 3 doktor pakar sakit puan, tetapi tidak berhasil. Selepas mengambil 2 dose TF, 2 biji sehari, keputihannya terus “clear!” – Daripada Dr Sani, Klinik Adham Kota Tinggi – Saya amat terkejut dan bersyukur kerana masaalah penyakit “degupan jantung” saya kembali normal walau baru saja mengambil 4 biji TF Advanced selama 2 hari. Terima kasih Winners4Life! – Wan Fuziah, JB

Infeksi Tenosynovitis

Lelaki umur 40 tahun, kena penyakit TB infeksi tenosynovitis hingga kaki kanannya hampir lumpuh. Setelah saya berikan TF sebanyak 4 biji sehari, keadaannya pulih selepas 2 hari. Daripada Dr Sani, Klinik Adham Kota Tinggi –

Thyroid

Lebih 10 tahun saya tidak dapat hamil dan juga sakit thyroid. Tempoh hari saya diserang demam selsema dan ibu beri saya 10 biji TF. Dalam 2 hari, sakit saya reda, dan selepas 2 bulan, doktor sahkan saya sudah hamil. Saya cukup gembira. Alhamdulillah. Terima kasih Winners4Life. Daripada Puan Fazilah, Tampines Singapore,

Migrane Kronik

Sertailah Winner4Life, untuk sama-sama menyebarkan “Transfer Factor” yang juga dikenali sebagai “Molekul Ajaib”. Insyaallah mujarab, maju & berkat. Selama lebih 10 tahun saya mengidapi migraine yang kronik! Awal Februari lalu, saya mencuba TF 2 biji pagi dan 2 bji malam. Selepas 3 hari sahaja, migraine saya terus hilang! Alhamdulillah, dan thank you Winners4Life! Pn Jamilah, Kulai, Johor –

Infeksi Mata

Sejak mengambil TF, saya telah dapat semula deria bau saya yang hilang sejak 4 tahun lalu akibat kemalangan jalanraya yang teruk. Saya telah berbelanja hampir RM50,000 untuk rawatan. TF telah bantu saya bebas dari bengkak dan infeksi di mata kiri saya sejak kemalangan dulu. TF banyak membantu saya dapat kembali kekurangan yang saya alami sejak 4 tahun dulu. Terima kasih Transfer Factor dan Winners4Life. Cikgu Zainordin, Benut, Johor – Baca entri selengkapnya »

Posted in TESTIMONIAL | Dengan kaitkata: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a Comment »

Ratusan DOKTER di bidang medis tengah merekomendasikan pemakaian Transfer Factor

Posted by platinum4life pada 24 Mei 2010

Sekaranglah saat yang tepat untuk memberikan produk 4Life Transfer Factor bagi keluarga kita.

dr Rob Robertson

“Saya percaya transfer factors tanpa keraguan, penemuan terbesar abad ini dalam mendukung dan mengatur sistem imun. Saya  percaya  dengan sistem imun yang kuat merupakan kebutuhan pokok agar selalu sehat dikemudian hari. Nutrisi ini dapat mempengaruhi sistem imun yang tidak bisa dilakukan oleh selainnya.  Saya sungguh percaya bahwa semua orang dapat mengkonsumsi produk ini”.
Rob Robertson, MD
Dr. Robertson is a former Emergency Room Physician who partnered his future with this company because of his excitement about transfer factor. He received his medical degree from the University of Louisville School of Medicine in 1974. He served as the Director of Emergency Services at Western Baptist Hospital in Paducah, KY.

dr Victor Tutelian

“Transfer factors adalah trobosan baru yang sangat menjanjikan dalam pemeliharaan kesehatan yang pernah ditemukan dalam beberapa dekade terakhir. Kita mulai menyelidiki semua potensi dari transfer factor. Neutraceutical  seperti Transfer Factor akan dimasa depan”.
Dr. Victor Tutelian, MD, MPH
In addition to earning his M.D, Ph.D. and Doctorate of Medical Science, Dr. Tutelian has also achieved the rank of a Professor and has authored more than 400 scientific publications and more than 40 federal regulations. Dr. Tutelian also received the highest recognition for a Russian scientist when he was voted into the Russian Academy of Medical Sciences (RAMS), Russia’s most prestigious academy, as an Academician. He now serves as the Chief Scientific Secretary of RAMS. In this position he determines what research will be done and which projects will be government funded. Currently, Dr. Tutelian also holds the positions of Director of the RAMS Institute of Nutrition, head of the Institute’s enzymology laboratory and the department of Nutrition Hygiene and Toxicology of the Moscow Sechenov Medical Academy, as well as numerous other positions on the scientific and editorial boards.
Note: Dr. Tutelian receives no incentive of any kind from 4-Life Research to say this. His influence in Russia is somewhat equivalent to our FDA Director’s.

dr David Markowitz

“Dengan mengandalkan potensi dari transfer factor akan menghadirkan lompatan besar kedepan dalam sejarah ilmu pengetahuan tentang nutrisi. transfer factor membuka dimensi baru yang komplit dalam kemajuan teknologi dalam bidang kesehatan dan nutrisi. Belum pernah sebelumnya dalam sejarah nerwork marketing ada sebuah produk yang telah diperkenalkan kedalam industri ini yang begitu didukung oleh sain, studi oleh para peneliti tanpa kepentingan komersial”.
David Markowitz, MD
Dr. Markowitz is a pediatrician in Kennebunk, ME with a patient base of 4,500 children and has served as the Senior Pediatrician in a Private Pediatric Practice for 19 years. He received his Bachelor of Science degree from the University of Rochester in New York. He received his medical degree, general Pediatric training, and Pediatric Hematology/Oncology Fellowship from the University of Connecticut School of Medicine in Farmington, Connecticut.

William Hennen, PhD“Transfer Factor adalah penemuan yang paling menarik dibidang kesehatan pada abad 21 ini dan merupakan salah satu kunci untuk membina kesehatan dan kesejahteraan”
William Hennen, PhD
Dr. Hennen, Vice President of Research and Development at for our company, is a biochemist with thirteen years of experience as a researcher in drug design and development. He also worked for eight years as a consultant and research director in the nutritional supplement industry.

Darryl See, MD“Belum pernah ditemukan sejenis herbal, produk makanan kesehatan atau produk obat-obatan yang mempunyai kekuatan dalam merangsang dan meningkatkan daya imun seperti Transfer Factor”
Darryl See, MD
Dr. See received his degree from the University of California, Irvine. Academic appointments include: Assistant/Associate Clinical Professor of Medicine: Investigator, California Collaborative Treatment Group: and Infectious Disease Consultant, Liver Transplantation Service. He has received contracts, grants, and research awards from Pfizer Pharmaceuticals, Upjohn Pharmaceuticals, Roche Molecular Systems, Harvard Biotechnology, National Institutes of Health, Department of Defense, and more.

Kenneth Bock, MD“Sistem imun merupakan aspek penting bagi tubuh, terutama bagi anak autis. Transfer factor sangat efektif karena dapat meningkatkan dan menekan sistem imun. Transfer factor berfungsi sebagai pengatur sistem imun, ia dapat membantu mengembalikan keseimbangan sistem imun secara klinis”
Kenneth Bock, MD
Dr. Bock is a physician who is renowned for his integrated approach to health and wellness. For the past 17 years he has integrated alternative modalities with conventional medicine into what he calls Progressive Medicine. He is the co-author of two books: The Road to Immunity and Natural Relief for your Child’s Asthma. Dr. Bock recently conducted an important study on the use of Transfer Factor with children who have Autism Spectrum Disorders.

Dr Benny Foo“Banyak sekali yang dapat kita lakukan dan harus dilakukan. Jujur saya merasa Transfer Factor sangat diperlukan oleh semua orang di mana-mana sekarang ini. Karena banyak orang yang tidak mengetahui tentang Transfer Factor sehingga mereka tidak mengkonsumsi produk Transfer Factor yang fungsinya untuk meningkatkan sistem kekebalan tubuh.Kejujuran saya selama  43 tahun praktek di bidang kedokteran saya tidak pernah menemukan produk nutrisi seperti  Transfer Factor,  yang akan membantu kami untuk menjaga kondisi tetap baik. Saya sendiri memiliki komitmen untuk mengikuti misi ini untuk berbagi dengan semua orang tentang Transfer Factor Saya bertemu langsung atau tidak langsung dengan Anda”
Dr Benny Foo
Dr Foo is a medical (MBBS) doctor who has practiced for more than 40 years in Malaysia, Singapore and in Australia. He was also the President of the Australian Chinese Medical Association of Victoria, and is on the Course Advisory Committee in Chinese Medicine in RMIT University, Senior Lecturer & Course Director  of Acupunture Foundation of Australia, Past President of Australian Medical Acupunture College. Update 2008-Dr Foo was Awarded the prestigious Medal of the Order of Australia during Australia Day2008.

Posted in 4LIFE TF | Dengan kaitkata: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a Comment »

TESTIMONI PRODUK 4LIFE

Posted by platinum4life pada 24 Mei 2010

testimoni
testimoni
testimoni
testimoni

Ghout
Saya Abd Hamid dari Pasir Gudang,telah mengalami sakit ghout yang teruk selama 15th,dan telah mencuba pelbagai jenis supplement.Saya tahu “ubat tak dapat”merawat, setelah mana2 hospital saya pergi. Saya temui tf, saya mencuba, dahulu sendi2 saya terlalu sakit, Setelah menggunakan tf advance 6 biji sehari selama 2 minggu saya berasa lega. Bisa2 yang saya alami selama ni dah berkurangan, dan kaki saya boleh memijak. Kini saya ingin sampaikan kepada rakan2 semua, gunakanlah produk yang dah ada kajian dan tak payah coba-coba, dgn tf saya temui penawarnya. ALhamdulillah,t.kaseh kpd saupi.

Sakit jantung koronari
EN SULAIMAN – KAMPUNG PARIT LAPIS SIMIS,SRI MEDAN,83710 BATU PAHAT JOHOR
Simptom/gejala : En Sulaiman (dari Sri Medan, Batu Pahat) telah mengalami penyakit darah tinggi bertahun-tahun lamanya. Pada bulan November 2007, beliau mengalami sesak nafas dan sakit dada berterusan sehingga pitam. Beliau dikejarkan ke hospital dan dimasukkan ke ICU selama seminggu. Selepas dibenarkan pulang,beliau masih mendapat sakit dada dan terbaring di rumah tidak berupaya membuat apa-apa kerja.
Produk : Beliau mengambil produk Targeted Transfer Factor CV & TF Mineral complex
Kesan/outcome : Hanya selepas 3 minggu, TF CV ( 2 pagi 2 malam) + VMC (1pagi 1 mlm) , beliau sudah boleh bangun dan berjalan, tiada lagi sakit2 dada atau sesak nafas. Beliau juga sudah kembali bekerja. Sebulan selepas itu, beliau mendapatkan rawatan susulan di hospital untuk Angiogram (mengesan salur darah tersumbat) dan doktor amat terkejut kerana mendapati tiada salur darah tersumbat dan tahap darah tinggi dan kolesterol juga terkawal.

Maxillary Cancer (Kanser di bahagian Muka)
En Ahmad Samijan – Parit Osman, Parit Sulong Batu Pahat, Johor
Gejala : Pada bulan Disember 2007, beliau mengalami bengkak dan ulser (luka )di muka sebelah kiri yang teruk hingga menutup mata kiri. Beliau dimasukkan ke wad dan tisu diambil (biopsy) mengesahkan kanser stage III- IV yang sangat aggressif. Rawatannya sepatutnya ialah pembedahan membuang muka dan dikuti Radiotherapy. Beliau tidak bersetuju dan mencari alternatif lain.Namun begitu beliau semakin lemah dan selera makan pun tiada sehingga bertambah kurus.
Produk : Transfer Factor PLUS dan RIOVIDA, TF RENEWALL disapukan pada ulser di muka.
Kesan : Selepas 2 botol, bengkak di muka semakin berkurangan, beliau sudah boleh membuka mata dan semakin bertenaga. Beliau meneruskan makan TF dan selepas 6 botol, bengkak/size kanser ,externally(luaran) hanya tinggal lebih kurang 1 cm dan ulser sudah kering. Follow up di hospital selepas itu memeranjatkan para doktor dan pembedahan serta radiotherapy ditangguhkan dan kemungkinan besar tidak diperlukan. Kata beliau ia ibarat “Mati hidup semula”.

Hepatitis C dan Ascites ( Perut membesar)
En Ishak b Yusof – Kota Tinggi, Johor
Gejala : En Ishak mengalami kekuningan mata, bengkak dan sakit di perut, keletihan, hilang selera makan. Beliau membuat pemeriksaan pada bulan Nov 07 dan disahkan mengalami Hepatitis C dan kegagalan hati teruk. Perut semakin membesar dan memerlukan Peritoneal Dialysis( mengeluarkan cecair di abdomen) paling kurang 3 kali seminggu dan menelan belanja beribu-ribu ringgit.
Produk : TF PLUS & RIOVIDA
Kesan : Selepas 2 botol, perut semakin mengempis,badan semakin bertenaga,ada selera makan. Beliau meneruskan makan TF PLUS dan kesan yang menakjubkan telah berlaku apabila Ujian Fungsi Hati ( Liver Function Test) hampir normal selepas 5 botol. Kini beliau semakin sihat dan tidak perlu pergi dialysis lagi.

Asma
Saya mengalami asma bronchitis lebih kurang 5 tahun dulu. Saya mencuba dua benda, iaitu TF Advance 2 biji sehari dan juga preventive spray of Symbicort Turbohaler (sekali spray pagi dan sekali petang), sejak 6 bulan dulu. Setakat ini saya tidak pernah diserang asma lagi. Saya telah mencadangkan kepada beberapa kawan yang mengalami kesulitan yang sama, dan telah nampak kesan positif nya. – Abdul Karim – Johor

Asma
Saya hidap semput sejak 4 tahun lalu. Alhamdulillah, selepas 2 bulan mengambil TF anjuran Winners4Life, saya bertambah sihat, dapat tidur malam, dan kurang terkena serangan. – Pn Ah’Esah Ahmad – Jelapang Road, Singapura

Hepatitis B
Nama saya Suhardi. Usia 30 tahun. Bulan november 2007 kemarin hasil test darah saya menunjukkan saya menderita Hepatitis B. Nilai SGOT SGPT saya berada diatas rata-rata. Pada bulan January saya mulai konsumsi TF 2 butir x 3/hr dan TF Plus 1 butir x 3/hr atas anjuran Dr Freddy Hutapea. Awal April 2008 saya melakukan test darah lagi dan hasilnya SGOT SGPT saya sudah normal kembali. Sekarang saya masih konsumsi TF Plus 1 butir x 3/hr untuk memelihara kesehatan saya. Terima kasih atas bantuan dari Winners4Life dan semoga makin maju dan bermanfaat bagi umat manusia. – Suhardi, Cilacap, Jakarta

Campak
Anak saya berumur 11 tahun, hari pertama terkena demam campak, bintik-bintik keluar di seluruh badan. Dia merengek dan tidak mahu makan. Saya beri dia 3 biji TF pada hari itu. Hari kedua, dia ada selera makan, tak merengek lagi, bintik makin banyak… Hari ketiga bintik-bintik kurang, dia ceria macam biasa. Hari ke-empat, kulit dia licin macam sediakala. Semua jiran saya pelik! Anak-anak mereka baik selepas satu minggu kena demam campak. Terimakasih Winners4Life dan TF! – Abdul Jalil, Kulai.

Batuk & Selsema
TF Hebat!! Pesakit wanita yang menghidap “mild cerebral palsy” mengadu batuk dan selsema lebih dari 3 bulan, tidak berhasil dengan berbagai ubatan, tetapi sembuh dalam masa 2 hari dengan hanya 2 biji TF dua kali sehari. – Doktor Sani, Klinik Adham, Kota Tinggi

Senggugut
Anak saya, kalau datang bulan, akan kena senggugut teruk sehingga menangis kesakitan! Sejak makan TF, senggugut tak pernah datang lagi. Thank you Winners! – Halida, TNB Batu Pahat

Lumpuh
Saya mengidap sakit lumpuh sejak 2 bulan lalu. Dan sebelah anggota badan tak dapat bergerak. Setelah mengambil TFAdv selama 4 hari sahaja, 5 biji siang, 5 biji malam, saya sudah boleh bergerak dan beransur pulih. Alhamdulillah. Terima kasih En Nawi dan Winners4Life. Hussein Deraman – Kuantan Pahang.

Lumpuh
Wanita umur 20an, semi paralyse setelah mengalami kemalangan 7 tahun lalu, sudah dapat berjalan tanpa sokongan selepas 30min memakan 2 biji TF Advanced – Drpd Dr Sani, Klinik Adham Kota Tinggi, Johor

Kencing Manis
Ibu saya mengalami kencing manis selama 15 tahun, dan berada dalam keadaan yang teruk. Jari-jari tangannya hampir reput dan menanah. Setelah mengambil TF selama 5 hari, keadaannya telah pulih dengan begitu ketara, dan kadar gula kembali normal. Dalam 2 minggu, infeksi dan penanahan menjadi kering. Terima kasih En Akram dan En Zul dari Winners4Life kerana mengenalkan produk ini kepada saya. Daripada Ahmad Rodzi, Alor Star

Kencing Manis
Ibu mertua saya hidap diabetes (kencing manis) yang kronik sejak 4 tahun lalu. Ibu jari kakinya luka lebih satu bulan dan tekanan darahnya naik tinggi. Setelah memakan Transfer Factor 1 minggu, lukanya kering sepenuhnya dan tekanan darahnya turun. Terima kasih kepada insan yang mengenalkan Transfer Factor molekul ajaib ini, kepada saya. Daripada En Azmi Elias, Masai Johor

Kencing Manis
Saya menghidap kencing manis hampir 10 tahun. Minggu lalu, saya mula mengambil TF, 2 biji pagi dan 2 biji petang. Badan saya rasa sangat ringan, tidur lena dan tak perlu bangun malam buang air kecil! Thank you En Akram dan Winners Group! Daripada Alawdeen Trading Provision Shop, Margaret Drive, Singapore.

Buasir
Saya sudah mengidap penyakit migraine dan juga buasir selama beberapa tahun. Kekadang hari saya terpaksa memakai tuala pelekat wanita untuk mengawal kesan buasir saya. Saya suka bersukan dan ini sangat memalukan dan sangat menyusahkan saya. Saya amat terkejut apabila saya mula mengambil TF untuk migraine saya, saya dapati masaalah buasir saya juga dapat diatasi sekaligus! Terima kasih Winners4Life. Daripada En Ahmad Hussein – Trengganu

Keputihan
Pesakit wanita mengidap penyakit jangkitan kulat (keputihan vagina) selama 6 bulan dan telah dirawat oleh 3 doktor pakar sakit puan, tetapi tidak berhasil. Selepas mengambil 2 dose TF, 2 biji sehari, keputihannya terus “clear!” – Daripada Dr Sani, Klinik Adham Kota Tinggi

Pendarahan
Saya telah mengalami pendarahan yang tiada henti-henti selama lebih 1 tahun. Saya dan suami saya sudah kemana-mana mencari ubat dan telah menghabiskan banyak wang. Doktor hanya dapat menasihatkan saya supaya membuang peranakan saya untuk menyelesaikan masaalah ini, namun saya tidak bersetuju. Saya bertawakal, pasti ada penawar untuk penyakit saya. Alhamdulillah, saya diketemukan dengan Transfer Factor Advanced. Setelah meminum satu minggu, saya lihat keadaan saya sudah mula pulih. Setelah mengkonsumsi beberapa botol, keaadaan saya sudah kembali normal, alhamdulillah. Ternyata Transfer Factor penawar yang luarbiasa! Ibu Tofan, Jakarta

Haid
Saya sudah lebih dari 1 tahun tidak di datangi haid. Doktor tidak mengetahui punca penyakit saya. Saya telah mencuba berbagai kaedah tetapi semuanya gagal. Mujur kawan saya menganjurkan saya mencuba Transfer Factor Advanced. Selepas mengambil 2 botol, saya mula mendapat haid saya kembali. Saya sebenarnya tidak menyangka akan berhasil dalam hal ini, tetapi ternyata sangkaan saya salah. Transfer Factor bekerja dengan cara yang tidak saya duga. Luarbiasa! Linda, Singapura

Kemandulan
Lebih 10 tahun saya tidak dapat hamil dan juga sakit thyroid. Tempoh hari saya diserang demam selsema dan ibu beri saya 10 biji TF. Dalam 2 hari, sakit saya reda, dan selepas 2 bulan, doktor sahkan saya sudah hamil. Saya cukup gembira. Alhamdulillah. Terima kasih Winners4Life. Daripada Puan Fazilah, Tampines Singapore,

Masalah bersangkutan Kehamilan
Saya sedang mengandung & selalu merasa tidak sihat & mabuk. Saya juga sudah keguguran 5 kali sebelum ini. Sejak memakan TF, saya rasa sihat, merasakan tenaga seperti sediakala & tidak mengalami mabuk lagi. Saya kini telah melahirkan dengan selamat. Terima kasih kepada TF & Winners4Life! Pn Hani, Tampines, Singapura

Masalah bersangkutan Kehamilan
Saya selalu merasa mabuk waktu hamil trimester yang pertama. Kehamilan kali ini, saya mengambil Transfer Factor dan keadaan kehamilan saya sangat berbeza dari yang dulu-dulu. Saya segar dan bertenaga. Malangnya pada bulan ke-8 kehamilan saya, anak-anak saya yang besar dihidapi chicken pox dan ianya terjangkit kepada saya. Saya sangat panik pada waktu itu sebab saya tahu bahwa ibu mengandung yang menghidapi chicken pox menghadapi bahaya yang sangat tinggi. Chicken pox saya tumbuh sampai ke dalam mulut, di tekak dan di gusi saya. Saya terus mengambil tindakan segera mengambil dose Transfer Factor Advanced yang tinggi. Saya mengambil 15 biji TF Advanced sehari (5 kali pagi, tengahari dan malam) dan juga 5-10 biji TF Chewable, dihisap perlahan-lahan dan dibiarkan di dalam mulut saya untuk beberapa waktu. Saya juga mengunakan ubat gigi TF setiap hari. Mujurlah, cacar yang tumbuh di dalam mulut saya susut selepas 2 hari. Chicken pox saya juga terkawal. Dan alhamdulilllah, bayi yang saya lahirkan sihat dan sangat ceria, dengan timbangan 9.5 paun! Saya menggelar anak saya, “My Transfer Factor Baby!” Sara Din, Singapura

TB
Lelaki umur 40 tahun, kena penyakit TB infeksi tenosynovitis hingga kaki kanannya hampir lumpuh. Setelah saya berikan TF sebanyak 4 biji sehari, keadaannya pulih selepas 2 hari. Daripada Dr Sani, Klinik Adham Kota Tinggi

SLE
Saya telah disahkan menghidap penyakit SLE sejak tahun 2003 dan telah puas berubat, perubat tradisional dan moden. Keluar masuk hospital menjadi perkara biasa, tetapi makin hari makin bertambah teruk penyakit saya sehinggalah bulan April 2006, keadaan menjadi lebih serius, saya tidak dapat berjalan seperti biasa, saya mendapat gatal-gatal, sakit sendi, keluar biji-biji merah pada tapak tangan dan benjol-benjol di tangan saya. Saya tidak mampu menjadi isteri dan ibu kepada anak-anak saya. Kerja rumah semua dibuat oleh suami saya. Saya terus merana sehinggalah pada bulan Aprel 2007, saya telah diperkenalkan dengan Transfer Factor oleh Pn Hjh Latifah. Sebelum itu sebenarnya saya telah dikenalkan kepada TF oleh pensyarah UTM tetapi saya acuh tak acuh, kadang-kadang makan, kadang-kadang tidak/ Pjb Hjh Latifah telah memberi penerangan lengkat serta menasihatkan agar saya mengambil 6 biji TF Advanced sehari. Saya menurut nasihatnya dan pada hari ketiga, saya mula rasa perubahan. Hari-hari berikutnya saya dapati saya telah mula proses pemulihan. Saya betul-betul bersyukur kepada Allah SWT yang menggerakkan saya mengambil TF dan seterusnya saya kni dapat kembali menjalani kehidupan seperti biasa. Baru-baru ini, pada pertengahan November 2007, saya telah menjalani pemeriksaan di Hospital Selayang oleh doktor pakar dan beliau telah mengesahkan saya sudah pulih! Syukur kepada Allah kerana telah memberi hidayah kepada saya untuk mengambil TF. Terima kasih Pn Hjh Latifah dari Winners4Life!

Migraine
Sertailah Winner4Life, untuk sama-sama menyebarkan “Transfer Factor” yang juga dikenali sebagai “Molekul Ajaib”. Insyaallah mujarab, maju & berkat. Selama lebih 10 tahun saya mengidapi migraine yang kronik! Awal Februari lalu, saya mencuba TF 2 biji pagi dan 2 bji malam. Selepas 3 hari sahaja, migraine saya terus hilang! Alhamdulillah, dan thank you Winners4Life! Pn Jamilah, Kulai, Johor

Migraine
Saya sering mengidap migraine sejak 15 tahun yang lalu. Tetapi sejak mula mengambil produk Transfer Factor, saya dapati serangan migraine saya sangat berkurangan. Pada suatu ketika, saya berada di suatu daerah yang sedang berat diserang wabak selsema burung. Tiba-tiba saya diserang selsema yang berat. Mata dan hidung saya berair dengan serta merta tanpa henti dan kepala saya terus menangkap kepada migraine yang luarbiasa sehingga saya langsung tidak dapat mengerakkan bebola mata saya. Mujurlah saya mempunyai bekalan Transfer Factor. Saya terus mengambil 4 biji TF Plus dan 3 biji TF Advanced. Alhamdulillah, kurang dari 10 minit, keadaan saya kembali tenang. Waktu itu saya sedar akan keajaiban bahan kurniaan Allah ini. Transfer Factor benar-benar adalah raja penawar alami!, Sheri Din

Degupan Jantung Tidak Normal
Saya amat terkejut dan bersyukur kerana masaalah penyakit “degupan jantung” saya kembali normal walau baru saja mengambil 4 biji TF Advanced selama 2 hari. Terima kasih Winners4Life! – Wan Fuziah, JB

Hilang Deria Bau
Sejak mengambil TF, saya telah dapat semula deria bau saya yang hilang sejak 4 tahun lalu akibat kemalangan jalanraya yang teruk. Saya telah berbelanja hampir RM50,000 untuk rawatan. TF telah bantu saya bebas dari bengkak dan infeksi di mata kiri saya sejak kemalangan dulu. TF banyak membantu saya dapat kembali kekurangan yang saya alami sejak 4 tahun dulu. Terima kasih Transfer Factor dan Winners4Life. Cikgu Zainordin, Benut, Johor

Stroke (Angin Ahmar)
Saya mengalami stroke (angin ahmar) sejak satu setengah tahun lalu. Sebelah kaki & tangan saya tidak dapat berfungsi & lidah juga menjadi kelu. Setelah mengambil TF dari Winners4Life selama sebulan setengah, sebanyak 4 botol, kini saya sudah boleh berjalan & saya juga dapat bercakap dengan lancar. Alhamdulillah. Terima kasih pada Anna & Winners4Life kerana menganjurkan penawar hebat ini! Daripada Che Gayah, Kulai, Johor.

Sakit Lutut
Saya menderita sakit lutut yang sangat berat. Saya tidak dapat duduk bersila lebih dari 1 tahun & tidak boleh menaiki tangga & juga terpaksa bersolat duduk. Lutut saya keras dan tidak dapat berbengkok menyebabkan saya terpaksa merangkak apabila bangun dari duduk berlunjur dilantai. Selepas 2 bulan memakan TF sebanyak 6 biji sehari, saya kini boleh duduk bersila, menaiki tangga & solat berdiri. Alhamdulillah! Terima kasih Winners4Life. Daripada Pn Rugayah, Kulai, Johor.

Sakit Ginjal
Saya menderita sakit buah pinggang & menjalani dialisis 3 kali seminggu. Sebelum makan TF anjuran Winners4Life, saya selalu penat, terlalu lesu & berbaring sahaja. Sekarang tenaga saya sudah pulih & dapat bekerja kembali untuk mencari nafkah keluarga. Sel darah merah saya juga sudah bertambah, menurut doktor. Alhamdulillah. Daripada En Khalid, Kulai, Johor.

Sakit Ginjal
Saya mengalami sakit buah pinggang sejak berumur 7 tahun kini 19 tahun, saya hampir putus harapan tetapi setelah pakcik saya dari Singapura memberikan TF, 3xTF Chewable and 1xTF+, saya sudah boleh buang air kecil semula. Terima kasih TF, dan Winners4Life. Drpd En Syed Alwi, Singapura

Sinusitis
Anak saya telah menghidap sinusitis yang teruk selama 17 tahun dan telah melalui operation sebanyak 2 kali dengan kos lebih RM8,000. Hari2 dia menghembus hingus yang begitu pekat dan banyak, sehingga sinki selalu tersumbat. Walaupun telah makan vitamin C dan lain2 vitamin dengan dos yang tinggi, dia masih tidak berubah. Setelah kami diperkenalkan dengan Transfer Factor, saya mencuba memberinya 8 biji sehari selama 7 hari. Amat menakjubkan! Sinusitis anak saya terus sembuh lepas seminggu! Terima kasih En Zainal, Cikgu Jalil, Cik Anna dan En Akram dari Winners kerana memperkenalkan molekul ajaib ini kepada keluarga saya. Pn Zuraidah, Johor

Demam Denggi
Suami saya diserang demam denggi dengan tiba-tiba. Plateletnya turun dengan mendadak dan demamnya sangat tinggi. Kami terus menghantarnya ke hospital. Saya sangat bimbang kerana doktor mengatakan tiada vaccine untuk denggi. Suami saya hanya diberikan air dan perlu berihat supaya imun dia meningkat dan dapat melawan virus denggi tersebut. Dalam dua hari, dia telah menjadi kurus dan mukanya pucat kerana tidak boleh makan. Mujur saya terjumpa risalah dari kumpulan Winners yang diletakkan di cermin depan kereta kami di Darul Ehsan Medical Centre, Shah Alam. Saya terus menalifon dan langsung ke pejabat Winners yang terletak di bangunan yang sama. Syukur, setelah mendapat keterangan dari Pn Sheri dan penjelasan lanjut dari Dr Mior, saya memberanikan diri memaksa suami saya untuk mengambil Transfer Factor Plus 6 biji sehari. Alhamdulillah, selepas 2 jam pertama, keadaannya bertambah baik. Dan setiap kali di periksa, doktor mendapati plateletnya terus meningkat. Dia juga telah boleh makan nasi pada hari keesokannya. Dua hari kemudian, suami saya dibenarkan pulang! Alhamdulillah, syukur kami terjumpa Transfer Factor. Puan Khai, Shah Alam, Selangor

Mata Rabun
Saya amalkan mengambil Transfer Factor kerana ingin mencegah penyakt. Selepas 1 bulan setengah, saya dapati mata saya yang rabun menjadi semakin terang. Dulu degree saya adalah 350. Hari ini saya periksa, degree saya sudah turun kepada 125! Cermin mata lama sudah tidak sesuai. Thank you Transfer Factor! Thank you Winners! Thank you En Sadik Din! Pn Hafifah, Tangkak, Johor

Selsema/ Bisa Perut
Anak-anak saya (7, 5 dan 2 tahun) selalu mengalami selsema teruk walaupun saya sudah menggunakan vitamin dari jenama MLM terkenal. En Rosman dari Winners4Life memperkenalkan saya kepada TF dan saya amat kagum dengan keberkesanannya! Saya beri 1 TF Chewable sehari untuk semua anak2 saya. Lepas satu minggu, selsema tiada lagi! TF sungguh berkesan! En Naha, Paka, Terengganu

Ulcer Perut
Lebih 10 tahun saya menderita penyakit ulcer perut yang amat sangat. Saya telah banyak mencuba berbagai makanan2 tambahan kesihatan, namun tidak berkesan. Saya diperkenalkan dengan TF dan hanya makan 8 biji sahaja, hari kedua bisa perut terus hilang dan sehingga kini tak datang lagi. Badan saya juga lebih bertenaga! 10 tahun menderita, akhirnya Transfer Factor penawarnya. Terima kasih Winners!! En Zuhdi, Melaka

Kucing Leukemia
Seekor kucing menderita Leukemia, suatu “oral tumor” dan kelumpuhan di bahagian belakang kerana tumor pinggang. Dia menjadi terlalu kurus kerana menderita sakit yang berat ini. Dia juga tidak dapat menggunakan kaki belakangnya atau menggerakkan ekornya. Satu bulan setelah dia diberikan TF Plus 1 kapsul sehari, tumor nya mula mengecil. Selera makannya bertambah baik dan berat badannya meningkat. Dia juga sudah mula boleh berjalan sedikit. Selepas 5 bualn, kucing ini telah mencapai berat badan asalnya, dan tumornya telah berkurangan sebanyak 80%! Dia sudah dapat berjalan sepenuhnya dan kini kelihatan sihat dan riang seperti sediakala. Steven Slagle, DVM

Semput / Asthma
Hari ini baru lah saya berani untuk berkongsi testimonial saya pada anda semua kerana saya benar2 yakin semput saya 99% sembuh Alhamdulillah.
Nama saya Jamilah Abdollah berusia 38 tahun. Saya ingin berkongsi dengan anda semua kerana ini mungkin boleh dijadikan contoh pada kawan2 anda yang masih belum yakin dengan Tranfer Factor dimana ia dapat membantu dari segi kesihatan dan juga FINANCIAL PROBLEM.
Selama 27 tahun saya menderita penyakit semput bole dikata cronic kerana dalam masa 1 bulan hampir 2 atau 3 kali saya harus berjumpa dengan Dr Chan (Family Dr since my age of 11yrs old). Dari umur saya 11 tahun sehingga lah umur saya 38 tahun masih berjumpa dengan Dr Chan untuk mengambil ubat semput ia itu 2 type of tablet ( Dhasolone & Zenmolin ) dan 2 type of spray ( Ventolin Evohaler & Clenil ). Spray harus digunakan 4x sehari dan ubat 2 tablets each hampir setiap hari. Kadang-kala saya harus ke hospital untuk mendapatkan oxigen dan injection and sometime kena warded. Ubat2 ini ada side effect nya 1st tangan saya tak kuat dan ia sentiasa menggigil dan dejupan jantung laju. Apabila diserang semput saya selalu stress , marah2 & sakit kepala sehinggakan urat2 dikepala timbul.
Dalam masa 10 tahun saya mencuba bermacam-macam produk dari yang mahal sehinggalah yang murah tetapi belum ada satupun yang dapat membantu semput saya sehingga lah 5 bulan yang lepas suami saya Shafie telah berjumpa dengan Rosli (my upline) dimana beliau telah mengenalkan tentang Tranfer Factor. Dengan saranan Rosli saya telah mengambil 18 biji for 3 days ( 6 biji sehari ) dan sehingga hari ini semput saya belum attack Alhamdulillah. Saya sudah dapat naik tangga sehingga 4 tingakat , cycling , makan pulut dengan air coke (favorite food & drink) kalau dulu pantang kena sikit aje semput dan berat badan saya bertambah seimbang dengan height saya dan makan lebih selera. Saya bersykur pada Allah kerana akhirnya telah dimakbulkan doa saya.
Sekarang setiap hari saya menum 1 TF Advance atau TF Plus dan 1 TF Cardio.
Disini sebagai iktibar jangan sekali-kali kita putus asa kerana setiap doa dan usaha yang kita lakukan , lambat atau cepat pasti akan dikurniakan dan yang penting YAKIN akan apa yang kita minta dan buat.

Asthma Bronchitis
Saya Ab Karim dari Johor. Saya juga mengalami asthma bronchitis lebih kurang 5 tahun dulu, mungkin kerana umur saya dah melebihi 52 tahun. Saya mencuba dua benda, iaitu TF advance 2 biji sehari dan juga preventive spray of Symbicort Turbohaler (sekali spray pagi dan sekali petang), sejak 6 bulan dulu. Setakat ini saya tidak pernah diserang asthma lagi. Saya telah mencadangkan kepada beberapa kawan yang mengalami kesulitan yang sama, dan telah nampak kesan positif nya.Saya telah mendaftar sebagai pengedar 4life TF sejak 5 bulan dulu, tetapi belum diamond lagi.
Namun begitu saya akan teruskan, sebagai pengedar, atau lebih sebagai pembekal kepada kawan2 yang tak nak jadi pengedar lagi. Saya menjual pada harga pengedar sahaja kerana nak tolong kawan2 agar sihat. Walaupun begitu secara keseluruhan saya dapatlah RM500 – 600 sebulan dari usaha minimum saya tu.
Pengalaman yang saya dapat dari kawan2 yang telah lebih sihat ini saya gunakan untuk mencuba mengedar kepada pelanggan baru. Nampaknya kesan positif yang paling ketara bila menggunakan 4life TF ialah bagi orang2 tua (50-60 tahun, wanita yang sering sakit belakang dan lutut). Terdapat beberapa pak cik dan mak cik yang tak lupa telepon saya setiap kali duit pencen keluar, untuk membuat order bagi bulan berikutnya. Untuk mempastikan saya ada stok setiap kali mereka call, saya order 12 TF for the price of 10, every time, jadi dah ada untung 2 botol. Dan commision nanti adalah dalam RM400.
Biasa nya pelanggan tetap saya ni akan beli 16 – 24 botol sebulan, jadi walaupun saya jual pada harga pengedar, saya masih dapat pocket money yang agak lumayan. Downline saya tak banyak, dan kurang active, kerana saya sendiri tak begitu active. Anyway kalau ada sesiapa yang mempunyai pengalami seperti ini harap dapat kita kongsi bersama.

Campak
Anak saya berumur 11 tahun, hari pertama terkena demam campak, bintikbintik keluar di seluruh badan. Dia merengek dan tidak mahu makan. Saya beri dia 3 biji TF pada hari itu. Hari kedua, dia ada selera makan, tak merengek lagi, bintik makin banyak… Hari ketiga bintik-bintik kurang, dia ceria macam biasa. Hari ke-empat, kulit dia licin macam sediakala. Semua jiran saya pelik! Anak-anak mereka baik selepas satu minggu kena demam campak. Terimakasih Winners4Life dan TF!
– Abdul Jalil, Kulai, Johor

Batuk & Selsema
TF Hebat!! Pesakit wanita yang menghidap “mild cerebral palsy” mengadu batuk dan selsema lebih dari 3 bulan, tidak berhasil dengan berbagaiubatan, tetapi sembuh dalam masa 2 hari dengan hanya 2 biji TF dua kali sehari. – Doktor Sani, Klinik Adham, Kota Tinggi

Semput
Saya hidap semput sejak 4 tahun lalu. Alhamdulillah, selepas 2 bulan mengambil TF anjuran Winners4Life, saya bertambah sihat, dapat tidur malam, dan kurang terkena serangan. – Pn Ah’Esah Ahmad – JelapangRoad, Singapura

Senggugut
Anak saya, kalau datang bulan, akan kena senggugut teruk sehinggamenangis kesakitan! Sejak makan TF, senggugut tak pernah datang lagi.Thank you Winners! – Halida, TNB Batu Pahat

Lumpuh
Saya mengidap sakit lumpuh sejak 2 bulan lalu. Dan sebelah anggotabadan tak dapat bergerak. Setelah mengambil TFAdv selama 4 hari sahaja,5 biji siang, 5 biji malam, saya sudah boleh bergerak dan beransur pulih.Alhamdulillah. Terima kasih En Nawi dan Winners4Life. HusseinDeraman – Kuantan Pahang.

Kencing Manis
Ibu saya mengalami kencing manis selama 15 tahun, dan berada dalamkeadaan yang teruk. Jari-jari tangannya hampir reput dan menanah. Setelahmengambil TF selama 5 hari, keadaannya telah pulih dengan begitu ketara,dan kadar gula kembali normal. Dalam 2 minggu, infeksi dan penanahanmenjadi kering. Terima kasih En Akram dan En Zul dari Winners4Lifekerana mengenalkan produk ini kepada saya. Daripada Ahmad Rodzi, AlorStar,

Keputihan
Pesakit wanita mengidap penyakit jangkitan kulat (keputihan vagina) selama 6 bulan dan telah dirawat oleh 3 doktor pakar sakit puan, tetapi tidakberhasil. Selepas mengambil 2 dose TF, 2 biji sehari, keputihannya terus“clear!” – Daripada Dr Sani, Klinik Adham Kota Tinggi

Degupan Jantung
Saya amat terkejut dan bersyukur kerana masalah penyakit “degupan jantung” saya kembali normal walau baru saja mengambil 4 biji TFAdvanced selama 2 hari. Terima kasih Winners4Life! – Wan Fuziah, JB

TB
Lelaki umur 40 tahun, kena penyakit TB infeksi tenosynovitis hingga kakikanannya hampir lumpuh. Setelah saya berikan TF sebanyak 4 biji sehari,keadaannya pulih selepas 2 hari. Daripada Dr Sani, Klinik Adham KotaTinggi

Sulit Hamil
Lebih 10 tahun saya tidak dapat hamil dan juga sakit thyroid. Tempohhari saya diserang demam selsema dan ibu beri saya 10 biji TF. Dalam 2hari, sakit saya reda, dan selepas 2 bulan, doktor sahkan saya sudah hamil.Saya cukup gembira. Alhamdulillah. Terima kasih Winners4Life.Daripada Puan Fazilah, Tampines Singapore, 02-9857-5384Sertailah Winner4Life, untuk sama-sama menyebarkan “Transfer Factor” yang juga dikenali sebagai “Molekul Ajaib”. Insyaallah mujarab, maju & berkat.

Migraine
Selama lebih 10 tahun saya mengidapi migraine yang kronik! AwalFebruari lalu, saya mencuba TF 2 biji pagi dan 2 bji malam. Selepas 3 harisahaja, migraine saya terus hilang! Alhamdulillah, dan thank youWinners4Life! Pn Jamilah, Kulai, Johor.

Sakit Urat
Leader Nutrimetic menelfon dan memberitahu saya dia rasa puas hati dengan TF. Dengan hanya 2 biji sahaja, masalah sakit urat yang dia hidapi sejak 5 tahun, telah settle. Dia akan join bila balik dari KL nanti.Chegu Zul, Alor Star.

Sakit Lutut
Kawan saya mengalami sakit lutut hampir 2 tahun. Pelbagai ubat yangtelah doktor berikan, namun tidak dapat menyembuhkan sakit lututnya.Setelah mengambil TF 2 biji pagi dan 2 biji malam, keadaan lutut kawansaya telah baik seperti sediakala. Terima kasih En Zul dan Akram Din dariWinners4Life! Daripada Ahmad Rodzi, Alor Star.

Keguguran
Saya sedang mengandung & selalu merasa tidak sihat & mabuk. Saya juga sudah keguguran sebanyak 5 kali sebelum ini. Sejak memakan TF, sayarasa sihat, merasakan tenaga seperti sediakala & tidak mengalami mabuklagi. Saya kini telah melahirkan dengan selamat. Terima kasih kepada TF
& Winners4Life! Pn Hani, Tampines, Singapore.

Migraine & Buasir
Saya sudah mengidap penyakit migraine dan juga buasir selama beberapatahun. Kekadang hari saya terpaksa memakai tuala pelekat wanita untukmengawal kesan buasir saya. Saya suka bersukan dan ini sangatmemalukan dan sangat menyusahkan saya. Saya amat terkejut apabila sayamula mengambil TF untuk migraine saya, saya dapati masaalah buasir sayajuga dapat diatasi sekali gus! Terima kasih Winners4Life dan Puan SheriDin. Daripada En Ahmad Hussein – Trengganu.

Stroke
Saya mengalami stroke (angin ahmar) sejak satu setengah tahun lalu.Sebelah kaki & tangan saya tidak dapat berfungsi & lidah juga menjadi kelu. Setelah mengambil TF dari Winners4Life selama sebulan setengah,sebanyak 4 botol, kini saya sudah boleh berjalan & saya juga dapatbercakap dengan lancar. Alhamdulillah. Terima kasih pada Anna &Winners4Life kerana menganjurkan penawar hebat ini! Daripada CheGayah, Kulai, Johor.

Sakit Lutut
Saya menderita sakit lutut yang sangat berat. Saya tidak dapat dudukbersila lebih dari 1 tahun & tidak boleh menaiki tangga & juga terpaksabersolat duduk. Lutut saya keras dan tidak dapat berbengkok menyebabkansaya terpaksa merangkak apabila bangun dari duduk berlunjur dilantai.
Selepas 2 bulan memakan TF sebanyak 6 biji sehari, saya kini boleh dudukbersila, menaiki tangga & solat berdiri. Alhamdulillah! Terima kasihWinners4Life. Daripada Pn Rugayah, Kulai, Johor.

Sawan / Sakit
Saya mempunyai anak yang terencat akal, yang selalu terkena sawan, sejakdari umur 1 tahun hingga kini 17 tahun. Apabila sawan menyerang, diaakan jatuh dan cedera. Banyak kali telah luka di muka dan kepala dan beberapi kali patah di tangan. Alhamdulillah, sejak mula memakan TF 2 bijisehari, dia tidak diserang sawan lagi. Pn Mahimah, Kuantan

Diabetes
Ibu mertua saya hidap diabetes (kencing manis) yang kronik sejak 4 tahunlalu. Ibu jari kakinya luka lebih satu bulan dan tekanan darahnya naiktinggi. Setelah memakan Transfer Factor 1 minggu, lukanya keringsepenuhnya dan tekanan darahnya turun. Terima kasih kepada insan yangmengenalkan Transfer Factor molekul ajaib ini, kepada saya. Daripada EnAzmi Elias, Masai Johor

Diabetes
Saya menghidap kencing manis hampir 10 tahun. Minggu lalu, sayamula mengambil TF, 2 biji pagi dan 2 biji petang. Badan saya rasa sangatringan, tidur lena dan tak perlu bangun malam buang air kecil! Thank youEn Akram dan Winners Group! Daripada Alawdeen Trading & ProvisionShop, Margaret Drive, Singapore.

Kanser Perut
Suami saya menderita kanser perut, dan perut dia telah “dibuang” melaluisurgery, tetapi dia mengalami pendarahan dan keracunan darah yang teruk.Dia di ICU buat beberapa waktu dan sudah mula menulis wasiat untukkeluarga. Harapan untuk terus hidup terlalu tipis, mengikut pandangandoktor. Dia kemudian dihantar pulang dari hospital tanpa sebiji ubat pun.Saya amat terharu melihat keadaannya. Dia tidak dapat berjalan, danmenjadi kurus sehingga tinggal kulit dan tulang sahaja. Sayamengusahakan berbagai ubatan tradisional tetapi tiada yang memberi kesanyang dikehendaki. Namun, setelah kami diperkenalkan dengan produkTransfer Factor dari Winners4Life, keadaan suami saya terus berubah.Saya memberi dia 9 biji sehari pada permulaan selama 2 minggu dankemudian diturunkan 4-6 biji sehari. Alhamdulillah, dia sudah sihatsekarang. Dia boleh berfungsi seperti biasa. Badannya sudah naik. Seleramakan sudah pulih seperti biasa. Rambutnya tumbuh kembali. Dan tenaga
batinnya kembali normal. Saya amat bersyukur. Saya rasa seperti dia matihidup kembali! Terima kasih pada Chegu Azman dan Pn Sheri Din.Daripada Norbaba, Sandakan, Sabah

Sakit Ginjal
Saya menderita sakit ginjal & menjalani dialisis 3 kali seminggu. Sebelum makan TF anjuran Winners 4Life, saya selalu penat, terlalu lesu & berbaring sahaja. Sekarang tenaga saya sudah pulih & dapat bekerja kembali untuk mencari nafkah keluarga. Sel darah merah saya juga sudah bertambah, menurut doktor. Alhamdulillah.
Daripada En Khalid, Kulai, Johor.

Sinusitis
Anak saya sudah menghidapi sinusitis sejak dia berumur setahun, dan sekarang dia sudah berumur 17 tahun. Setiap pagi bila dia menghembushingus, nescaya sinki bilik mandi akan tersumbat kerana terlalu banyakhingus yang pekat dan hijau. Dia telah menjalani 2 operasi tetapi penyakit sinusitis dia tidak juga sembuh. Alhamdulillah, setelah mengambil TransferFactor selama 2 minggu, penyakit dia telah sembuh sepenuhnya! Jutaanterimakasih kepada Chegu Jalil dan Winners. Drpd Pn Zuraidah, Skudai, Johor.

Posted in TESTIMONIAL | Dengan kaitkata: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a Comment »

PENGOBATAN KANKER PARU DENGAN TRANSFER FACTOR

Posted by platinum4life pada 19 Mei 2010

kanker paru-paru, tumor paru-paru, obat kanker paru-paru, penyakit paru-paru

Pengobatan Kanker Paru-Paru

“Nama saya Dena Guidice, dan saya ingin berbagi pengalaman dengan anda, bagaimana TF telah menyelamatkan hidup saya. Pada November 1998, saya didiagnosa kanker paru-paru. Tim dokter merekomendasikan saya bahwa perawatan terbaik adalah dengan kemoterapi dan radiasi secara simultan. Saya mulai menjalani kedua terapi tersebut, dan diberikan diagnosa tinggi. 90 hari kemudian, saya menderita semua efek kedua terapi tersebut, badan lemas, muntah-muntah, rambut rontok dan berat badan menurun.

Kedua terapi tersebut berakhir pada Februari 1999. Pada 25 Maret 1999, saya menjalani operasi, dokter mengangkat tumor dari paru-paru kanan saya pada 1/3 atas paru-paru, dan 3 tulang iga saya. Operasi berjalan baik, dan para dokter yakin mereka telah berhasil mengangkat semua kanker dari tubuh saya. Setelah operasi, saya menjalani 12 minggu kemoterapi secara rutin dari bulan Mei – Juli 1999, sebagai langkah pengamanan. Dan tubuh saya kembali melemah, dan hanya dapat berbaring tidur saja sepanjang hari. Rambut saya rontok kala itu, kuku jari dan gigi menjadi sangat rapuh, nafsu makan hilang dan berat saya hanya tinggal 88 pounds saja. Baca entri selengkapnya »

Posted in 4LIFE - Paru Paru | Dengan kaitkata: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a Comment »

 
Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.